Aromaterapian peruskurssi etäopintoina

Seuraavat kurssit:

6.-7.3.2021 (la klo 10-17, su klo 9-16)

24.4.-25.4.2021 (la klo 10-17, su klo 10-17)

Oletko kiinnostunut eteerisistä öljyistä, mutta netistä ja kirjoista on kamalan hankalaa löytää ajantasaista ja luotettavaa tietoa aiheesta?  Tervetuloa oppimaan aromaterapiasta verkkoyhteyden välityksellä! Opiskelijana seuraat kurssipäiviä Zoom-yhteydellä, jota varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, kiinnosti aihe sitten työn tai oman hyvinvoinnin tukemisen puolesta. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta, mutta jo pitkään öljyjä käyttäneetkin voivat oppia kurssilla paljon uutta. Kurssin oppeja voi soveltaa minkä tahansa merkkisiin laadukkaisiin eteerisiin öljyihin. Osallistumisesta saa todistuksen ja hyvät valmiudet myös alan jatko-opintoihin.

Etäosallistujana saat kurssipäivien aikana luennoilla läpikäytävän n. 30 sivuisen kirjallisen materiaalin sähköpostitse. Tuoksuja en valitettavasti videoyhteyden kautta pysty luoksesi välittämään, mutta toivottavasti tutustut niihin esimerkiksi luontaistuotekauppojen testereitä tutkimalla tai omia eteerisiä öljyjä ostamalla, mikäli kurssilla käsiteltävät valmisteet eivät ole sinulle jo ennestään tuttuja. Halutessasi voit tilata kaikkia kursseilla käsiteltäviä tuotteita myös minulta.

Kurssin hinta etäosallistujille: 148,80€ (sis. alv 24%)

Ilmoittaudu sähköpostitse: jenna@mielirohto.fi

Kurssilla opit mm.
– eteeristen öljyjen erilaisista käyttötavoista (esim. diffuuseri, tuoksukivi, inhalaatiotikku, ihonhoitotuotteet, hieronta, kodinhoito…)
– mitä öljyjä valita mihinkin tarpeeseen ja miksi
– mitä laatukriteereitä tulee ottaa huomioon eteerisiä öljyjä ostaessa
– helpot reseptit mm. erilaisiin ihonhoitotuotteisiin ja hierontaöljyihin
– tärkeimmät turvallisuusseikat (lapset, raskaus, sairaudet, oikea säilytys sekä annostelu ja laimentaminen)
– mitä tieteelliset tutkimukset sanovat aromaterapian hyödyntämisestä esimerkiksi hammaslääkäripelon lievittämisessä, raskauspahoinvoinnin helpottamisessa tai nivelrikkokivun hoidossa
– miten oleellisia erilaiset kylmäpuristetut kasviöljyt ja hydrolaatit eli kasvivedet ovat aromaterapiassa

Kouluttaja: Luontaisterapeutti, aromaterapiakouluttaja, lähihoitaja, luonnonvaratuottaja, yrttineuvoja & Aromafoorumi ry:n puheenjohtaja Jenna Puumalainen