Arto “Ukko” Hämäläinen: Rummunhenki 23.5.2021

Tervetuloa valjastamaan rummun ja rummuttamisen voima käyttöösi.

Paikka: Rohtola, Tampereentie 272, 37560 Lempäälä (tarkemmat saapumisohjeet)

Aika: Su 23.5.2021 klo 10-13

Tapahtuman hinta: 40€

Ukko kertoo: Kaikilla alkuperäiskansoilla on ollut rumpu. Se on toiminut viestin välittäjänä ihmisen viiden aistin maailmassa. Sillä on rummutettu viestejä toisille heimoille. Sitä on käytetty rytmin tuojana tanssiin. Sillä on parannettu ja rentoutettu. Rummun rytmi on tuonut turvaa ja iloa.

Suurin merkitys rummulla on kuitenkin ollut järjen ulottumattomissa. Rummulla on hiljennetty järjen ääni ja avattu ovi järjettömään maailmaan. Kuulostaa järjettömältä? Sitä tarkoitankin. Järjellä on oma rooli ihmiselle. Järki auttaa ihmismäisessä elämässä ja järjellä on tiukat rajat. Kuitenkin universumi oikeastaan alkaa siitä, mihin järjen rajat loppuvat. Tämän ovat tienneet shamaanit, noidat, parantajat.

Rummun avulla olen oppinut vaipumaan unenomaiseen tilaan, jossa järki ei ole rajoittamassa luomistani. Voin lähteä käymään vaikkapa kaukaisella tähdellä, tai matkata menneisyyteen.       

Universumi pääsee opastamaan ihmistä vain, jos ihminen tekee oman osansa. Universumia voisi kuvailla radiolähettimeksi ja ihmistä radiovastaanottimeksi. Lähetys ja vastaanotin kohtaavat, kun taajuus on oikea. Rummun kautta voi olla suoraan yhteydessä Suureen Rakkauteen ilman välikäsiä. Puhua Suuren Mysteerin kanssa juuri omalla tavallasi ja omalla kielellä.

Opetan sinua ottamaan Rummun lahjan käyttöön.

Ilmoittautuminen: jenna@mielirohto.fi

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

´Otan Rumpuni ja soitan
Soitan Kuulle joka
murheen murtaman syliinsä
Isoäitinä ottaa
Soitan Maalle joka
rinnallaan Äitinä
meidät ruokkii
Soitan Auringolle joka
kylmään kylään
lämmön tuo
Soitan Taivaalle joka
pelokkaalle
pehmeän peittonsa suo
Soitan Ihmiselle joka
eksyneenä etsii
rytmillä sydämen.´