Aromaterapiatuotteet

feeling on itävaltalainen, jo 30 vuotta aromaterapian alalla toiminut perheyritys. Sarjan puhtaista, korkealaatuisista eteerisistä öljyistä on saatavilla kaasugromatografiset analyysit. feelingin valikoimasta löydät eteeristen öljyjen lisäksi hydrolaatteja eli kasvivesiä, luonnonkosmetiikkaa, ekologiset siivousvälineet kotiin, hierontaöljyjä, tarvikkeita kotikosmetiikan valmistamiseen ja paljon muuta.

Tuotteita voit ostaa minulta Rohtolasta tai tilata niitä suoraan verkkokaupasta (mainitse aromaneuvojakentässä Mielirohto tai Jenna Puumalainen, jolloin he tietävät että olet asiakkaani, ja kaikki kysymyksesi voit lähettää minulle). Voit myös tulla tutustumaan tuotteisiin Rohtolaan ennen tilauksen tekemistä.

Tuotteita tilaamalla et sitoudu jatkotilauksiin tai jäsenyyksiin – tilaat vain juuri sen, mitä ja milloin haluat. Autan mieluusti sopivien tuotteiden valinnassa. Halutessasi voit osallistua myös kimppatilauksiin, jolloin säästät postikuluissa noutamalla tilauksesi minulta Rohtolasta. Kimppatilaustenkin toimitus onnistuu myös postitse (postikulut 6,90 €). Teen kimppatilauksia noin kahdesti kuussa. Kysy lisätietoja!

feeling eteeriset öljyt