Aromaterapiatuotteet

feeling on itävaltalainen, jo 30 vuotta aromaterapian alalla toiminut perheyritys. Sarjan puhtaista, korkealaatuisista eteerisistä öljyistä on saatavilla kaasugromatografiset analyysit. feelingin valikoimasta löydät eteeristen öljyjen lisäksi hydrolaatteja eli kasvivesiä, luonnonkosmetiikkaa, ekologiset siivousvälineet kotiin, hierontaöljyjä, tarvikkeita kotikosmetiikan valmistamiseen ja paljon muuta.

feelingin eteeriset öljyt, hydrolaatit eli kasvivedet ja muut tuotteet voit ostaa minulta Rohtolasta. Mikäli et pääse poikkeamaan Rohtolasta, suosittelen mielelläni sinulle sopivia tuotteita puhelimessa/sähköpostilla ja lähetän ne sinulle postitse (postikulut 5€).

feelingin eteerisiä öljyjä ja muita aromaterapiatuotteita voi tilata myös suoraan Itävallasta verkkokaupan kautta (mainitse aromaneuvojakentässä Mielirohto tai Jenna Puumalainen, jolloin he tietävät että olet asiakkaani, ja kaikki kysymyksesi voit lähettää minulle). Voit myös tulla tutustumaan tuotteisiin Rohtolaan ennen tilauksen tekemistä.

feelingin tuotteita tilaamalla et koskaan sitoudu jatkotilauksiin tai jäsenyyksiin – tilaat vain juuri sen, mitä ja milloin haluat. Autan mieluusti sopivien tuotteiden valinnassa. Halutessasi voit osallistua myös kimppatilauksiin, jolloin säästät postikuluissa noutamalla tilauksesi minulta Rohtolasta. Kimppatilaustenkin toimitus onnistuu myös postitse (postikulut 5 €). Teen kimppatilauksia noin kahdesti kuussa. Kysy lisätietoja!

feeling eteeriset öljyt