Hellivä energeettinen aromahieronta -koulutus 13.-14.11.21

Toivottu ja erittäin suosittu koulutus jälleen Tampereella! Energeettinen aromahieronta on hellivä, sivelyotteilla tehtävä, rentouttava aromahieronnan muoto. Hieronnan rytmi ja kaava yhdistettynä hoidon saajalle valikoituun eteeriseen öljyyn takaa toivotun vaikutuksen. Kuten turvallisessa ja oikeaoppisessa aromaterapiassa aina, käytettävät eteeriset öljyt laimennetaan hyvin kylmäpuristettuihin kasviöljyihin.

Energeettinen aromahieronta soveltuu loistavasti hyvinvointialan ammateissa toteutettavaksi, omien läheisten hemmotteluun sekä erilaisissa hoivayksiköissä tehtäväksi. Hoidon eri tyylit voi muokata ja toteuttaa niin istuen kuin makuullaan olevalle asiakkaalle soveltuvaksi, lempeäksi rentoutushetkeksi. Kouluttaja Päivi Blöchl on ohjannut kyseisiä kursseja jo vuosia ja tekee näitä hoitoja myös itse omalla vastaanotollaan.

Tampereella la 13.- su 14.11.2021 klo 9.30-17.30

Kouluttaja: Päivi Blöchl, diplomi-aromapraktikko (tutustu Päiviin täällä)

Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Suosittelemme pohjakoulutukseksi aromaterapian peruskurssia, mutta myös ilman sitä voi osallistua.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Peurankallion Lähitorin kanssa. Kurssitilana toimii Peurankalliokeskuksen Ruususali Pyynikillä. Järjestämme kurssilaisille kahvitarjoilun. Lounastauolla voit käydä omakustanteisesti ruokailemassa ravintola Peurankellossa.

Osoite: Pirkankatu 28 A, 33230 Tampere

Otteita kurssin sisällöstä:

* Aromaterapian peruskäsitteitä

* Aromaterapia energeettisenä hoitomuotona

* Valikoima eteerisiä öljyjä

* Valikoima kasviöljyjä

* Energeettinen aromahoito teoriassa

* Energeettinen aromahoito käytännössä (jalat – kädet – selkä ja niska)

Hinta: 297,60€ (sis. alv 24%)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot kurssin järjestäjältä:
Jenna Puumalainen / Mielirohto 3000261-3

jenna@mielirohto.fi

Kurssille mahtuu max. 12 osallistujaa (tai ajankohtaisen kokoontumisrajoituksen mukaisesti.) Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista kurssipaikkasi lähettämällä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mahdollinen erillinen laskutusosoite sähköpostitse ylläolevaan osoitteeseen. Tervetuloa mukaan! Tilanne 22.9.21: 3 paikkaa vapaana.

Osallistuminen sekä peruutusehdot:

Mikäli kurssi perutaan järjestäjän toimesta tai koronarajoitusten vuoksi, kaikki kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Jos kurssille ilmoittautuneita on vähemmän kuin 6 henkeä, kurssi perutaan noin 3 viikkoa ennen kurssia ja ilmoittautuneille maksetaan kurssimaksu takaisin. Pidätämme oikeuden perua kurssin sekä muuttaa kurssin sisältöä. Kurssimaksu on suoritettava ilmoitetulle pankkitilille 7 päivän kuluessa laskun vastaanottamisesta. Kurssimaksu laskutetaan noin 4vko ennen kurssiajankohtaa.

Kirjallinen peruutus on mahdollista 21 päivää ennen kurssin alkua – maksetusta kurssimaksusta vähennetään 24,80 euroa toimistokuluja. Myöhemmin kuin 21 päivää ennen kurssia peruttu osallistuminen: kurssimaksusta pidätetään 50 %. Kurssille saapumatta jättäminen (jos ei ole nimetty varaosallistujaa) oikeuttaa kurssin pitäjän pidättämään koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella kurssimaksu palautetaan poislukien toimistokulut 24,80e.