Rohtola

Aromaterapian erikoisliike

Satakunnankatu 30 lh 2, 33210 Tampere
( google maps ) ( yhteystiedot )

Tervetuloa hoitolaan rentoutumaan!
Ajanvarauksen ja hoitojen kuvaukset löydät täältä

Puodin aukioloajat joulukuussa:

to 2.12. klo 12-16
pe 3.12. klo 12-16
la 4.12. klo 12-16
su 5.12. klo 12-16

7.-12.12. vain ajanvarauksella

to 16.12. klo 12-16
pe 17.12 klo 12-16
la 18.12. klo 12-16
su 19.12. klo 12-16

Huomaathan, että voit tulla poikkeamaan helposti myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella: Jos puodin aukioloajat eivät sovi sinulle, voit varata ajanvarauksesta maksuttoman käyntiajan. Voit myös aina laittaa sähköpostia, niin sovitaan sinulle passaava aika.

Puodin tuotteet saat kotiisi myös postitse. Postituskulut 5€ per paketti.

Rohtolassa saa monipuolista ja yksilöllistä aromaterapiaa kaikkiin tarpeisiin
– neuvonta
eteeristen öljyjen ja muiden aromaterapiatuotteiden käyttöön
– tuotteet eteerisistä öljyistä huonetuoksutukseen, ihonhoitoon ja kodinhoitoon
– koulutukset sekä aromaterapian vasta-alkajille että eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita jo pitkään käyttäneille
– tapahtumat kuten polttari-iltamat ja tyky-tilaisuudet räätälöidysti.

Näet tulevat tapahtumat “kurssit & tapahtumat” -valikosta
__

Rohtola on toteutunut unelmani tilasta, jonka saan omistaa asioille joita rakastan. Lähimpänä sydäntäni ovat aromaterapia, erilaiset luontaishoidot, elämän rikastaminen esimerkiksi tarot-korttien ja astrologian avuin, sekä hyvinvoinnin tukeminen luonnollisin keinoin.

Rohtolassa saat asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa aromaterapeuttiseen huonetuoksutukseen ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä kotioloissa että hyvinvointialan työpaikoilla. Myynnissä ja tilausvalikoimassa on monipuolisesti eteerisiä öljyjä, kylmäpuristettuja kasviöljyjä, hydrolaatteja eli kasvivesiä, aromaterapeuttisia hierontaöljyjä ja luonnonkosmetiikkaa, huonetuoksutuslaitteita, raaka-aineita ja tarvikkeita kotikosmetiikan tekoon, sekä paljon muuta!

Yritykseni järjestää myös erilaisia hyvinvointialan koulutuksia, kuten suosittuja aromaterapian peruskursseja, sekä erilaisia tapahtumia ja iltamia asiakaskunnan kiinnostuksen mukaan. “Kurssit ja tapahtumat” -valikosta näet mitä tällä hetkellä on kalenterissa. Rohtola sopii hyvin n. 10 hengen kurssipaikaksi, mutta esimerkiksi aromahierontakurssit järjestämme muussa tilassa.

Kysy myös räätälöityjä tapahtumia esimerkiksi polttareihin tai tyky-päiviin! Tapahtumia järjestetään tilauksesta missä päin Suomea tahansa.

Saapuminen: Rohtolaan on helppo saapua mistä päin Suomea tahansa myös julkisilla kulkuneuvoilla!

Rautatieasemalta 1400m (bussi nro 15 lähtee Rautatieaseman edestä suuntaan Myllypuro/Pitkäniemi, jää pois Finlayson-pysäkillä ja kävele vähän matkaa bussin menosuuntaan, niin olet Rohtolalla )
Linja-autoasemalta 1500m (bussi nro 15 lähtee linja-autoaseman takaa suuntaan Myllypuro/Pitkäniemi, jää pois Finlayson-pysäkillä ja kävele vähän matkaa bussin menosuuntaan, niin olet Rohtolalla)
Keskustorilta 700m
Särkänniemestä 800m

Parkkipaikat: Finnpark Näsinkulma & Plevna ovat lähimmät parkkitalot. Hämeenpuistossa on myös jonkin verran maksullisia parkkipaikkoja kadunvarressa. Rohtolalla ei valitettavasti ole omia asiakaspaikkoja eikä keskusta-alueella juurikaan ilmaisia parkkipaikkoja.

Kiltit koirat tervetulleita poikkeamaan! Huomioithan, että myös yrittäjän koira saattaa olla paikalla.

Halutessasi neuvon sinua mielelläni puhelimitse ja lähetän tuotteita postitse. Voit myös tilata tuotteita etukäteen valmiiksi ja tulla noutamaan Rohtolasta. Teen myös kotikäyntejä Tampereen keskustan alueella (aromaneuvonta/aromaterapeuttinen päähieronta/tilojen tuoksutus).