Rohtola

Aromaterapian erikoisliike
Satakunnankatu 30 lh 2, 33210 Tampere
( google maps ) ( yhteystiedot )

Puoti avoinna
ke 12.30-17.30
to 12.30-17.30
pe 12.30-17.30

Monipuolista ja yksilöllistä aromaterapiaa kaikkiin tarpeisiin
– neuvonta
eteeristen öljyjen ja muiden aromaterapiatuotteiden käyttöön
– tuotteet eteerisistä öljyistä huonetuoksutukseen, ihonhoitoon ja kodinhoitoon
– koulutukset sekä aromaterapian vasta-alkajille että eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita jo pitkään käyttäneille
– tapahtumat kuten polttari-iltamat ja tyky-tilaisuudet räätälöidysti.

Olen paikalla usein myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Jos olet tulossa reissulle Tampereelle ja haluaisit poiketa, laita ihmeessä viestiä, niin katsotaan saadaanko aikataulut sopimaan yhteen! Voit myös tilata haluamasi tuotteet etukäteen sähköpostilla ja sovitaan noutoaika tai postitus.

Näet tulevat tapahtumat “kurssit & tapahtumat” -valikosta
_

Rohtola on toteutunut unelmani tilasta, jonka saan omistaa asioille joita rakastan. Lähimpänä sydäntäni ovat aromaterapia, erilaiset luontaishoidot sekä hyvinvoinnin tukeminen luonnollisin keinoin.

Rohtolassa saat asiantuntevaa ohjausta ja neuvontaa aromaterapeuttiseen huonetuoksutukseen ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä kotioloissa että hyvinvointialan työpaikoilla. Myynnissä ja tilausvalikoimassa on monipuolisesti eteerisiä öljyjä, kylmäpuristettuja kasviöljyjä, hydrolaatteja eli kasvivesiä, aromaterapeuttisia hierontaöljyjä ja luonnonkosmetiikkaa, huonetuoksutuslaitteita, raaka-aineita ja tarvikkeita kotikosmetiikan tekoon, sekä paljon muuta!

Yritykseni järjestää myös erilaisia hyvinvointialan koulutuksia, kuten suosittuja aromaterapian peruskursseja, sekä erilaisia tapahtumia ja iltamia asiakaskunnan kiinnostuksen mukaan. “Kurssit ja tapahtumat” -valikosta näet mitä tällä hetkellä on kalenterissa. Rohtola sopii hyvin n. 10 hengen kurssipaikaksi, mutta esimerkiksi aromahierontakurssit järjestämme muussa tilassa.

Kysy myös räätälöityjä tapahtumia esimerkiksi polttareihin tai tyky-päiviin! Tapahtumia järjestetään tilauksesta missä päin Suomea tahansa.

Saapuminen: Rohtolaan on helppo saapua mistä päin Suomea tahansa myös julkisilla kulkuneuvoilla!

Rautatieasemalta 1400m (bussi nro 15 lähtee Rautatieaseman edestä suuntaan Myllypuro/Pitkäniemi, jää pois Finlayson-pysäkillä ja kävele vähän matkaa bussin menosuuntaan, niin olet Rohtolalla )
Linja-autoasemalta 1500m (bussi nro 15 lähtee linja-autoaseman takaa suuntaan Myllypuro/Pitkäniemi, jää pois Finlayson-pysäkillä ja kävele vähän matkaa bussin menosuuntaan, niin olet Rohtolalla)
Keskustorilta 700m
Särkänniemestä 800m

Parkkipaikat: Finnpark Näsinkulma & Plevna ovat lähimmät parkkitalot. Hämeenpuistossa on myös jonkin verran maksullisia parkkipaikkoja kadunvarressa. Rohtolalla ei valitettavasti ole omia asiakaspaikkoja eikä keskusta-alueella juurikaan ilmaisia parkkipaikkoja.

Kiltit koirat tervetulleita poikkeamaan! Huomioithan, että myös yrittäjän koira saattaa olla paikalla.

Halutessasi neuvon sinua mielelläni puhelimitse ja lähetän tuotteita postitse. Voit myös tilata tuotteita etukäteen valmiiksi ja tulla noutamaan Rohtolasta. Teen myös kotikäyntejä Tampereen keskustan alueella (aromaneuvonta/aromaterapeuttinen päähieronta/tilojen tuoksutus).