Rohtola

Lämpimästi tervetuloa kursseille, tapahtumiin ja hemmotteluhoitoihin! Rohtola on toteutunut unelmani tilasta, jonka saan omistaa asioille joita rakastan. Lähimpänä sydäntäni ovat aromaterapia sekä erilaiset luontaishoidot, joiden ikuinen opiskelija olen.

Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

Saapuminen Rohtolaan
Osoite: Tampereentie 272, 37560 Lempäälä

Avoinna sopimuksen mukaan.

Rohtola sijaitsee Kuljun kartanon päärakennuksessa (alla kuvassa), heti huoltoaseman takana, Tampereentieltä pihaan noustessa vasemmalla puolella, vastakkaisella puolella pihaa kuin K-market. Astu sisään pääovesta valkoisten pylväiden välistä ja istahda hetkeksi eteisen sohvalle odottamaan, niin sinut noudetaan oikeaan huoneeseen sovittuna aikana.

Parkkitilaa runsaasti pihassa.

Paikallisbussilla Tampereelta ja Lempäälästä: Bussi nro 50 kulkee tiheästi ja tuo sekä Lempäälän että Tampereen keskustasta suoraan Rohtolaan. Pysäkin nimi on Kuljun kartano (vyöhyke C).

Lähimmät juna-asemat: Lempäälä (8km) ja Tampere (15km). Junalta pääsee helposti paikallisbussiin nro 50, jolla voi taittaa loppumatkan. Rohtolan pysäkin nimi on Kuljun kartano (vyöhyke C).

Lähin Onnibus/Matkahuolto bussipysäkki: Lempäälä Sääksjärvi (5km). Kaukoliikenteen bussipysäkiltä pääsee helposti paikallisbussiin nro 50, jolla voi taittaa loppumatkan. Rohtolan pysäkin nimi on Kuljun kartano (vyöhyke C).

Kysy tarvittaessa neuvoja, niin ohjeistan lisää!

kurssitila Tampere Lempäälä vuokratila luentosali edullinen polttarit aromaterapia eteeriset öljt koulutus